Masina care il va conduce pe Donald Trump la ceremonia de investire in functia de presedinte al SUA este un TANC pe roti

DeBarbati | acum 2 ani 30 zile
Masina care il va conduce pe Donald Trump la ceremonia de investire in functia de presedinte al SUA este un TANC pe roti

Masina prezidentiala a lui Donald Trump va fi un Cadillac One dotat cu tun de gaz si chiar rezerve de sange. Blindajul este atat de gros incat poate rezista exploziilor.

Armata, fortele speciale, politia, dar si echipe de doctori vor fi mobilizate la ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA.

Acesta va fi condus la eveniment cu o masina prezidentiala noua, un Cadillac Escalade sedan, botezat Cadillac One, dupa Air Force One.

15 milioane de dolari a platit presedintia SUA catre General Motors pentru crearea acestui "tanc pe roti".

Armura vehiculului este rezistenta la gloante si chiar explozii. De asemenea, usile pot fi blocate in asa fel incat sa nu fie deschise din exterior. Ba chiar, nici din interior, in anumite situatii.

O usa a masinii cantareste cat usa unui Boeing 747.

In portbagaj exista si un rezervor de oxigen, in cazul in care aerul din afara devine toxic, in eventualitatea unui atac.

Cauciucurile sunt protejate cu un strat de Kevlar.

Ironic, Obama a avut o masina asemanatoare care s-a stricat in 2013 la un eveniment, ramanand in pana.

Citeste mai multe despre: Donald Trump, Obama, SUA, USA, Statele Unite, limo, masina, masina prezidentiala,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate