Modelul Ferrari F12 Berlinetta a fost lansat in Romania! GALERIE FOTO

Mediafax | acum 5 ani 19 zile
Ferrari F12 Berlinetta
  • Ferrari F12 Berlinetta
  • Ferrari F12 Berlinetta
  • Ferrari F12 Berlinetta
  • Ferrari F12 Berlinetta
  • Ferrari F12 Berlinetta

Importatorul auto Forzza Rossa a lansat miercuri pe piaţa locală Ferrari F12 Berlinetta, la preţul de 230.000 euro fără TVA.

Ferrari F12 Berlinetta este cel mai puternic şi mai performant model de stradă al constructorului italian de automobile sport şi de lux.

Maşina are 740 CP şi o viteză maximă de 340 km/ oră, atingând 100 km/ oră în 3,1 secunde.

Ferrari F12 Berlinetta

 

Reprezentanţii Forzza Rossa au precizat că numărul de unităţi Ferrari alocate României a rămas constant în ultimii ani, iar toate cele 30 de unităţi repartizate în 2012 au fost vândute.

Din cele 30 de maşini repartizate în România pentru acest an, mai puţin de zece unităţi vor fi F12 Berlinetta, potrivit importatorului auto.

Ferrari F12 Berlinetta

 

Prezent la evenimentul de lansare, Massimo Gallota, director regional Ferrari pentru Europa Centrală şi de Est, a afirmat că 2012 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru brandul italian, care a înregistrat un avans de 5% al volumului de livrări şi o creştere de 8% a cifrei de afaceri.

Ferrari F12 Berlinetta

 

"Clienţii români iubesc lucrurile frumoase, iar acest model este în mod clar o maşină fantastică, care va avea în opinia noastră la fel de mult succes ca şi celelalte", a spus el.

Ferrari F12 Berlinetta

 

La rândul său, pilotulul de Formula 1 Giancarlo Fisichella, aflat într-o nouă vizită în România, a afirmat că Ferrari F12 Berlinetta are cel mai puternic motor montat vreodată pe o maşină de stradă şi are date tehnice similare maşinilor de curse.

Sursa: MEDIAFAX

Citeste mai multe despre: Forza Rossa, Ferrari, Ferrari F12 Berlinetta,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri