Noua Mazda 6 se lanseaza intr-o luna! Vezi cum arata noul model al japonezilor

Daily Mail | acum 5 ani 8 luni
Mazda 6 GALERIE FOTO - 1
  • Mazda 6 GALERIE FOTO - 1
  • Mazda 6 GALERIE FOTO - 2
  • Mazda 6 GALERIE FOTO - 3
  • Mazda 6 GALERIE FOTO - 4

Mazda se pregateste pentru lansarea noului model "6", o masina care s-a lasat mult asteptat, dar care este acum destul de aproape de sosele. Uite primele imagini cu automobilul.

In mai putin de o luna Mazda va lansa noul model "6" al companiei. Lansarea va avea loc la Salonul International de la Moscova undeva la mjilocul lunii septembrie.

Compania a lansat sub forma de teaser primele imagini, de unde cei interesati sa poate sa-si faca o imagine de ansamblu.

In privinta datelor tehnice japonezii s-au rezervat la doar cateva date despre emisiile "eco extraordinare", in rest trebuie sa asteptam pana la momentul potrivit.

Citeste mai multe despre: auto, Moscova, Mazda, noua Mazda 6, Mazda 6 facelift, salonul international de la Moscova,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri