GENEVA 2013: 20 de studenti au redat GLORIA italienilor la Geneva: Conceptul cu care Alfa Romeo atrage toate privirile in Elvetia

DeBarbati | acum 5 ani 1 luna
gloria concept geneva

Alfa Romeo se prezinta la Geneva cu unul dintre cele mai apreciate concepte din acest an.

20 de studenti ai Institutului de Design European din Torino si-au pus amprenta asupra acestui concept cu care italienii stralucesc la Geneva 2013 acum.

Interesant este ca modelul Gloria reprezinta defapt teza de masterat a celor implicati in acest proiect, concept la care au lucat mai bine de 12 luni.

gloria concept geneva 2

Zvonul care umbla peste tot este acela ca italienii vor sa foloseasca palatforma actualului concept Gloria pentru noul sedan care se va lansa undeva in 2015 si care urmeaza sa-i ia locul mai vechiului model 159. De asemenea, o varianta hatchback a viitorului Giulia se va lansa mai intai in Statele Unite si ulterior in Europa.

Citeste mai multe despre: geneva 2013, alfa romeo gloria concept, salon auto, masini, concept,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri