Lamborghini si o schimbare istorica: apare primul SUV al marcii, masina "de familie"

DeBarbati | acum 1 an 29 zile
Lamborghini si o schimbare istorica: apare primul SUV al marcii, masina

Lamborghini a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru modelul menit sa revolutioneze aceasta marca. Italienii vor lansa primul lor SUV - Urus.

Lamborghini vrea sa ofere o alternativa la masinile supersport, de peste 600 de cai mutere, care pot depasi 300 km/h. Astfel, constructorul va lansa Urus, primul sau model crossover SUV.

Prezentat sub forma unui concept inca din 2012, Urus si-a facut acum aparitia la Geneva. Potrivit lui Stefano Domenicali, CEO-ul Lamborghini, masina va intra pe piata curand.

"Este un altfel de Lamborghini pentru altfel de clienti. Pe de-o parte vom avea clasicele Lamborghini supersport, Huracan si Aventador. Pe de alta parte vom avea o masina cu un alt caracter, o masina speciala, recognoscibila altfel. Speram ca vanzarile sa se dubleze. Obiectivul este vanzarea a 7.000 de masini in 2019", a spus Domenicali pentru CNN.

Pretul pentru modelul Urus nu a fost dezvaluit. In acest moment, un Lamborghini Huracan paote fi achizitionat cu peste 200.000 dolari, in timp ce un Aventador poate costa peste 400.000.

Citeste mai multe despre: Lamborghini, Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador, Lamborghini Huracan,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri