Lamborghini si o schimbare istorica: apare primul SUV al marcii, masina "de familie"

DeBarbati | acum 1 an 10 luni
Lamborghini si o schimbare istorica: apare primul SUV al marcii, masina

Lamborghini a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru modelul menit sa revolutioneze aceasta marca. Italienii vor lansa primul lor SUV - Urus.

Lamborghini vrea sa ofere o alternativa la masinile supersport, de peste 600 de cai mutere, care pot depasi 300 km/h. Astfel, constructorul va lansa Urus, primul sau model crossover SUV.

Prezentat sub forma unui concept inca din 2012, Urus si-a facut acum aparitia la Geneva. Potrivit lui Stefano Domenicali, CEO-ul Lamborghini, masina va intra pe piata curand.

"Este un altfel de Lamborghini pentru altfel de clienti. Pe de-o parte vom avea clasicele Lamborghini supersport, Huracan si Aventador. Pe de alta parte vom avea o masina cu un alt caracter, o masina speciala, recognoscibila altfel. Speram ca vanzarile sa se dubleze. Obiectivul este vanzarea a 7.000 de masini in 2019", a spus Domenicali pentru CNN.

Pretul pentru modelul Urus nu a fost dezvaluit. In acest moment, un Lamborghini Huracan paote fi achizitionat cu peste 200.000 dolari, in timp ce un Aventador poate costa peste 400.000.

Citeste mai multe despre: Lamborghini, Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador, Lamborghini Huracan,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate