Masina asta iti va face fericita iubita: " Scaneaza pietoni, identifica hainele care ii plac si le comanda online pentru tine" VIDEO

DeBarbati | acum 5 ani 1 luna
zalando

Conceptul celor de la Zalando va revolutiona shoppingul. Direct din masina poti comanda orice vezi si iti place de pe strada: VIDEO

Prezenti la Salonul Auto de la Geneva, cei de la Zalando au luat un Mercedes A Klasse si l-au transformat in cel mai bun accesoriu de shopping.

Masina este prevazuta cu camere de inalta performanta care pot scana aproximativ orice obiect pe care cel de la volan il vede pe strada. Ulterior printr-o aplicatie conectata la net cauta intr-o baza de date respectivul produs si il comanda pentru tine. Ca sa-l ridici nu-ti trebuie decat sa te duci la mall, sa parchezi masina, iar un angajat al magazinului il livreaza direct in portbagajul tau. Simplu!

Ca sa intelegi exact despre ce este vorba urmareste clipul de mai jos:

 

 

Citeste mai multe despre: salonul auto de la geneva, masini, video, shopping, fashion,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri