Se pregatesc probe mai grele pentru obtinerea permisului auto

DeBarbati | acum 1 an 20 zile
Se pregatesc probe mai grele pentru obtinerea permisului auto

Comisia pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor poarta discutii pentru schimbarea legeii prin care se obtine permisului auto.

In prezent, pentru obtinerea permisului auto se dau doua probe: examenul teoretic + traseul. In curand, alte doua probe, poligonul si traseul de noapte, ar putea fi introduse.

Initiatorii proiectului sustin ca au in vedere reducerea numarului de accidente cauzate de slaba pregatire a soferilor si de incidenta mare a accidentelor provocate de tineri.

De asemenea, potrivit Strategiei de Siguranta Rutiera, romanii care nu au absolvit 10 clase, nu vor putea lua permisul de conducere.

Alta idee discutata este cea legata de monitorizarea vide a probei practice.

Cinci oameni mor in fiecare zi în accidente rutiere, arata statisticile. Autoritatile spera sa reduca la jumatate numarul victimelor odata cu noile reguli.

Citeste mai multe despre: permis auto, examen permis, examen auto, poligon, categoria B,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri