Tara care si-a dotat Politia Rutiera cu Bugatti Veyron si Lamborghini Aventador MODIFICATE

DeBarbati | acum 11 luni 29 zile
Tara care si-a dotat Politia Rutiera cu Bugatti Veyron si Lamborghini Aventador MODIFICATE

Flota Politiei Rutiere din Dubai le da fiori vitezomanilor. Cu masini care pot atinge 400 km/h, putini se incumeta sa incalce legea.

Autoritatile din Dubai au dotat fortele Politiei Rutiere cu Bugatti Veyron, Ferrari FF si Lamborghini Aventador. Masinile au fost modificate special, la cererea Ministerului de Interne din Emiratele Arabe. Acestea pot atinge si 400 km/h.

Cu aceasta ocazie, Dubaiul a intrat in Cartea Recordurilor si pentru faptul ca are cea mai rapida masina de politie din lume. Din flota fac parte nu mai putin de 14 Veyron-uri construite de Bugatti.

Pe langa Bugatti, Ferrari si Lamborghini, Politia Rutiera din acest stat mai beneficiaza de un Aston Martin One-77, un Bentley Continental GT, trei Poscheuri Panamera Hybrid si doua BMW i8s.

Totusi, masinile nu sunt folosite doar pentru urmariri, insa pentru patrule in centrul metropolei.

"Vrem sa aratam turistilor si ca Politia le este prieten, nu dusman. Consideram ca aceste masini ii fac sa se simta mai bine, totodata si mai in siguranta", a spus si primarul Sultan Al Marri.

Citeste mai multe despre: Dubai, Bugatti, Lamborghini, Ferrari, Politia Rutiera, Politie,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri