Ai grija de masina ta inainte sa vina zapezile. Varianta la care nu te-ai gandit

Pirelli | acum 2 ani 4 luni
Ai grija de masina ta inainte sa vina zapezile. Varianta la care nu te-ai gandit

Iata o metoda prin care poti sa faci o economie importanta inainte de perioada cadourilor.

Ai grija de masina ta inainte sa vina zapezile. Varianta la care nu te-ai gandit

Craciunul se apropie si fiecare dintre noi incearca sa fie cat mai pregatit pentru asta. De cele mai multe ori, asta inseamna sa faci o lista de persoane pentru care sa cumperi cadouri, sa fii sigur ca nu ratezi pe nimeni.

Timpul este insa restrans si oricat ai incerca sa te asiguri ca reusesti sa le faci pe toate, este foarte dificil. Mai ales pentru ca pot aparea lucruri neprevazute.

Poti sa te asiguri ca nu apare nicio cheltuiala suplimentara cand vine vorba de masina. Carosabilul alunecos care vine odata cu inghetul si ninsorile solicita mult anvelopele iar gropile aparute nu ajuta in niciun fel situatia.

Te poti trezi atunci cu o cheltuiala neprevazuta care sa-ti faca toate planurile sa cada ca un domino. Esti pus astfel in situatia de a anticipa neprevazutul. Din fericire, in cazul masinii, poti sa te asiguri ca nici ghinionul nu iti strica planurile.

Ai grija de masina ta inainte sa vina zapezile. Varianta la care nu te-ai gandit

Atunci cand schimbi anveolpele cu cele de iarna, iti poti cumpara 4 anvelope Pirelli pentru acest sezon si ai parte de un mare avantaj cu asigurarea Tyrelife. In urmatorul an de la data facturii, orice pana sau avarie iremediabila a unei anvolepe este rezolvata imediat - Pirelli ti-o inlocuieste.

Esti astfel linistit pentru un an de zile - chiar daca ai ghinionul iarna aceasta, poti cauta pe site un dealer in apropiere si iti inlocuieste imediat anvolopa avariata.

Astfel, poti sa-ti faci calculele de sarbatori mult mai relaxat - investesti in viitor si te asiguri ca nu vei avea parte de vreo surpriza neplacuta.

Citeste mai multe despre: Pirelli, Asigurarea Tyrelife,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri