(P) Tiriac Auto lanseaza pachetul Full Service, primul abonament pentru service auto

Tiriac Auto / | acum 2 ani 2 luni
(P) Tiriac Auto lanseaza pachetul Full Service, primul abonament pentru service auto

Tiriac Auto lanseaza pachetul Full Service, primul abonament pentru service auto, valabil pentru toate marcile din portofoliu, atat pentru utilizatorii individuali, cat si pentru clientii serviciilor Corporate.

“Noul abonament Full Service vine in sprijinul proprietarilor persoane fizice si juridice, aducand previzibilitate si control complet al costurilor, prin structura simpla de tarifare in rate lunare egale, pe intreaga durata a contractului. Pachetul acopera aria de service, asistenta rutiera, asistenta telefonica, service ITP si garantie extinsa, alaturi de o transparenta completa a costurilor”, a declarat Daniel Antor, CEO, Tiriac Auto.

Aria de service cuprinsa in abonament include prioritate la programare, toate reviziile periodice, reparatiile mecanice si electrice aparute ca urmare a utilizarii normale a masinii, precum si ingrijirea corecta necesara pentru un automobil, iar ca extensie a pachetului pot fi incluse si anvelopele.

Serviciul de asistenta rutiera si tractare auto inclus este disponibil utilizatorilor oricand si oriunde pe teritoriul tarii. Abonatii beneficiaza si de asistenta telefonica speciala, prin call center, la o linie dedicata.

Mai mult decat atat, abonamentul acopera si verificarile ITP necesare conform legslatiei in vigoare.

Pentru o experienta fara griji, utilizatorii care contracteaza abonamente Full Service primesc inclus garantia extinsa, pe intreaga durata a contractului.

Abonamentele asigura o transparenta completa a costurilor. Mai mult decat atat, abonamentul este transferabil odata cu dreptul de proprietate asupra masinii, asigurand o mai mare valoare de revanzare.

Abonamentul Full Service este disponibil la preturi ce pornesc de la 15 Euro / luna, iar orice model din portofoliul Tiriac Auto nou achizitionat sau cu o vechime de pana la sase luni este eligibil pentru acest tip de contract. Mai multe informatii despre cotatiile personalizate in functie de model si marca sunt disponibile la http://www.tiriacauto.ro/ro/service-plan, precum si la *4141.

Noul abonament este promovat printr-o campanie de comunicare online, sub sloganul „Cel mai bun prieten al soferului: primul abonament pentru service auto la orice marca din portofoliu”.

Despre Țiriac Auto

 

Ţiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian și energie. Pe lânga acestea, Țiriac Holdings desfășoară activități în câteva domenii conexe - servicii de pază și protecție, property management, servicii de media etc.

Ţiriac Auto reprezintă şase dintre cele mai cunoscute mărci auto existente pe piaţă: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz şi Mitsubishi. Reţeaua de distribuţie şi service Ţiriac Auto asigură accesibilitate şi servicii de calitate în orice colţ al României.

În fiecare locaţie există consilieri gata să ofere soluţii adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienţii Ţiriac Auto. Totodată, locaţiile service Ţiriac Auto sunt autorizate şi pregătite să efectueze reparaţii unui portofoliu extins de mărci auto.

Citeste mai multe despre: Tiriac Auto,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate