Cine a vizitat locurile acestea o data ramane cu sufletul aici! Uite care este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania :)

DeBarbati | acum 3 ani 6 luni
cluj 1
  • cluj 1
  • cluj 1
  • cluj 1

Sa ridice mana sus cei care dupa ce au vizitat Clujul au ramas cu impresia ca este cu siguranta in TOP 3 cele mai frumoase orase din tara! Hai ca stim ca-i asa!

Si daca esti printre ei atunci cu singuranta vrei sa stii mai multe, iar noi iti propunem ca atunci cand vizitezi orasul sa nu ratezi locurile de mai jos!

Multiplex Leul, Piața Mihai Viteazu
Frumos mai e Clujul de sus. Si, din fericire, sunt suficient de multe locuri de unde poti admira panorama orasului. De exemplu, la ultimul etaj al clădirii „Multiplex Leul” se exista o terasă care oferă o vedere senzationala asupra orașului.

Strada Galileo Galilei

In centrul Clujului se ridica mandru dealul Cetatuia. Iar una dintre cele mai pitoresti cai de acces pana in varful acestui deal este strada Galileo Galilei, cu cladiri, balcoane si ferestre parca dintr-o alta lume

Strada Vasile Goldiș
Artă stradală. Fotografia surprinde un graffiti cu un sfinx care ascunde ceva inedit. La o privire mai atentă, se poate observa o bucată de faianță care are gravată o scenă medievală.
 

Acoperiș Parking Primărie

Iata inca un loc din care poti vedea tot Clujul: urca pe acoperisul parkingului Primariei si pregateste-ti ochii pentru un nou unghi al panoramei orasului.

Propune si tu alte locuri spectaculoase din Romania si poti deveni ambasadorului orasului tau! Intra AICI si hai sa facem cunoscuta Romania asta care ne place, care ne poarta prin castele, pe stradute parfumate si prin povesti inca nedescoperite. INCA! #Heineken #‎OpenYourCity‬.
 

Descopera si mai multe locuri spectaculoase aici.
 

Campania dureaza de pe 15 iulie pana pe 20 august. La sfarsitul acestei perioade, cele mai votate postari vor fi validate de un juriu, iar autorul lor va fi desemnat ambasador al propriului oras. Acesta va fi inceputul unei experiente unice oferite de Heineken, prin intermediul caruia castigatorii vor descoperi locuri surprinzatoare si exclusiviste, inaccesibile publicului larg.

Citeste mai multe despre: heineken, open your city, descopera,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate