Fii ambasadorul orasului tau! Heineken te invita sa le spui si altora despre locurile tale preferate!

DeBarbati | acum 3 ani 5 luni
fii ambasadorul

Crezi ca stii toate locurile din orasul in care traiesti? Cunosti colturi de oras pe care ceillati nu le stiu inca?

Crezi ca stii toate locurile din orasul in care traiesti?

Cunosti colturi de oras pe care ceilalti nu le stiu inca?
Cand stii un loc fabulos, dar inca neexplorat de altii, apare o intrebare: sa le spui si celorlalti despre el sau sa tii secretul doar pentru tine? Grea intrebare, dar, prin campania Cities, Heineken te indeamna sa alegi primul raspuns. Si sa recomanzi si altora strazi, cladiri, constructii, zone sau experiente pe care le stii doar tu, dar care merita sa fie descoperite si de ceilalti.

Asa ca nu mai sta pe ganduri ! Daca stii vreun astfel de loc secret, recomanda-l in aplicatia Heineken  sau pe www.heineken.com/ro/cities. E timpul sa descoperim o altfel de Romanie, Romania locurilor extraordinare.

Iar daca vrei sa afli partea nevazuta a orasului tau e de ajuns sa navighezi in aplicatie printre propunerile celorlalti exploratori urbani si sa iei la pas orasul pentru experiente incredibile. Spune-ne ce crezi si voteaza locurile care ti-au placut pentru ca toata lumea sa afle de ele.

Iata aici care sunt locurile preferate ale Corinei Caragea din Bucuresti si Cluj.

Ale tale care sunt? Fii ambasadorul orasului tau! Open your city!

Campania dureaza de pe 15 iulie pana pe 20 august. La sfarsitul acestei perioade, cele mai votate postari vor fi validate de un juriu, iar autorul lor va fi desemnat ambasador al propriului oras. Acesta va fi inceputul unei experiente unice oferite de Heineken, prin intermediul caruia castigatorii vor descoperi locuri surprinzatoare si exclusiviste, inaccesibile publicului larg.

 

Citeste mai multe despre: heineken, city,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate