Uite 3 povesti despre Bucuresti pe care doar putini, putini le cunosc: despre Micul Peles din centrul Capitalei ai auzit?

DeBarbati | acum 3 ani 6 luni
bucuresti 2

Despre "Micul Paris" mai avem multe de spus!

Sunt cateva povesti de prin Bucuresti pe care sigur-sigur nu le stiai prea bine. Sau, daca ai auzit asa, cat de cat despre ele, cu siguranta acum vei afla mai multe

 

Fereastra cu carti
Cine a zis ca o librarie trebuie neaparat sa arate asa: rafturi, carti, rafturi, carti, rafturi, carti? Pe strada Batistei, un anticar si-a facut o biblioteca, mica, dar foarte pitoreasca, in fereastra casei care da spre strada.

bucuresti 2

Daimler-ul din parcarea TNB
De 14 ani, un Daimler DS 420 de colectie nu mai vrea sa plece din parcarea subterana a Teatrului National Bucuresti. A sosit in Romania, adusa, se pare, de ambasada Marii Britanii in cinstea vizitei printului Philip, in 2001, si n-a mai pornit cand era cea mai mare nevoie de asta. Tot raul spre bine: masina, care altfel ar sta parcata in garajul cu acces interzis al oricarui colectionar, poate fi admirata liber in centrul Bucurestiului.

bucuresti 1

Micul Peles din centrul Bucurestiului
Ce pacat ca fantana arteziana din fata casei Carmen Sylva de pe strada Sipotul Fantanilor, foarte aproape de Parcul Cismigiu, nu mai functioneaza! Arhitectul casei – unul dintre cei care au construit si Castelul Peles din Sinaia – au infrumusetat-o si cu fantana, dar anii au facut ca apa sa nu mai curga decat in numele strazii.

bucuresti 3

Propune si tu alte locuri de poveste din Romania si poti deveni ambasadorului orasului tau! Intra AICI si hai sa facem cunoscuta Romania asta care ne place, care ne poarta prin castele, pe stradute parfumate si prin povesti inca nedescoperite. INCA! #Heineken #‎OpenYourCity‬

Descopera si mai multe locuri grozave aici

Citeste mai multe despre: heineken, open your city, descopera,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate