(P) Idei de cadouri pentru cei ce poarta numele Sfantului Dumitru

DeBarbati | acum 2 ani 7 luni
Idei de cadouri pentru cei ce poartă numele Sfântului Dumitru

Iata cateva idei foarte bune pentru un cadou facut azi.

Potrivit calendarului creștin ortodox, în data de 26 octombrie este sărbătorit Sfântul Dumitru, nume sub care au fost botezați sute de mii de români, între care se numără derivatele Dumitrache, Mitică, Dimitrie, Dimitra, Mitra, Demetra și multe altele. Pentru a evita căutările anevoioase prin magazinele tradiționale după darurile ideale pentru sărbătoriții noștri, colecția de cadouri pentru bărbați Borealy ne așteaptă la un click distanță cu oferte originale și produse atent selectate pentru a îngloba cadoul cu care să ne mândrim și care să-i impresioneze pe Dumitru din viața fiecăruia. În continuare, vă prezentăm câteva idei inspirate de cadouri pentru cei ce-și sărbătoresc onomastica în ultima zi de luni a lunii octombrie din acest an.

Ceasurile Credan – cadouri de lux cu valoare adăugată

Spunem “valoare adăugată” pentru că fiecare piesă orologică este o capodoperă în sine, lucrată cu măiestrie de maeștrii brand-ului spaniol Credan, supusă unui laborios proces de damaschinare și făurită din materiale de înaltă calitate, printre care și aur de 24 carate. Toate cadourile marca Credan oferite de magazinul online Borealy sunt supuse damaschinării, procedură prin care suprafețele sunt încrustate, urmând tehnici speciale, cu aur de 24 carate, însă migala făuririi obiectelor decorative Credan nu se oprește aici. Suprafețele care nu au fost supuse damaschinării sunt oxidate pentru a conferi obiectului finit o nuanță mai închisă și sugestivă patinei timpului, iar apoi sunt lăcuite în straturi multiple, ceea ce le garantează frumusețea de-a lungul trecerii timpului. Fiecare ceas Credan are ca sursă de inspirație o temă cultural-istorică și, implicit, propria sa poveste, pe care vă invităm să o descoperiți admirând colecția Credan de cadouri pentru bărbați Borealy.

Globurile Zoffoli cu minibaruri incorporate pentru iubitorii băuturilor fine

Valoarea estetică a globurilor Zoffoli, realizate din lemn de calitate superioară și ilustrate cu hărți vechi ale lumii, caracteristice secolelor XVI-XVIII, se împletește admirabil cu funcționalitatea. Sferele pieselor Zoffoli se deschid de-a lungul ecuatorului și dezvăluie înăuntrul lor ingenioase minibaruri, încăpătoare pentru sticlele preferate de băuturi, dar și pentru pahare. Totodată, globurile sunt susținute de picioare din lemn impecabil finisate și prevăzute cu rotile, astfel încât întreaga piesă să poată fi mutată cu ușurință dintr-un loc al încăperii într-altul. Magazinul de cadouri Borealy ne propune să oferim cadou bărbaților remarcabili din viața noastră globuri Zoffoli de diferse dimensiuni, potrivite colțurilor încăperii, altele menite să fie așezate pe biroul posesorului, existând chiar și globuri încorporate unor mese mobile – cabinete pentru băuturi ce degajă eleganță și rafinament aristocratic.

Butonii tematici, aleși în funcție de pasiunile și hobby-urile destinatarului

Sărbătoritul din viața dumneavoastră este un fan al tehnologiei Apple? Sau poate un practicant devotat al golfului – sportul oamenilor de afaceri? Este nedezlipit de aparatul său de fotografiat? Sau, poate, este veșnic îndrăgostit de largul albastru și este fascinat de ambarcațiuni maritime? Este un pasionat al astronomiei, al orologeriei de lux sau iubește solo-urile rock de chitară? Ori poate preferă pianul, sau este un vitezoman înnăscut? Ei bine, răspunsurile la toate aceste întrebări le găsiți pe rafturile virtuale cu butoni Borealy, locul unde foarte probabil veți găsi cadoul ideal pentru bărbatul pe care doriți să-l surprindeți cu un gest memorabil de ziua numelui.

Citeste mai multe despre: Borealy,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate