(P) Rompetrol a oferit Mercedes-ul CLA primului mare câștigător al promoției de vară

Rompetrol | acum 10 luni 26 zile
rompetrol

Rompetrol a oferit un Mercedes CLA lui Andrei Tiberiu Necșoiu, în urma tragerii la sorți pentru desemnarea primului mare castigator în cadrul promotiei de vară care se desfășoară în periaoda 01.07.2017 - 31.08.2017.

În cadrul aceleiași campanii, pana la sfarsitul lunii August, Rompetrol va mai oferi un Mercedes Benz, sute de ochelari de soare, deoarece clienții care se opresc pentru o pauză de revigorare în benzinăriile Rompetrol pot castiga una dintrece cele 2 perechi de ochelari de soare pe ora. De asemenea, aceștia au ocazia sa savureze o înghețată pe loc.

Sub sloganul “Reîncarcă-te cu o pauza plina de premii de la Rompetrol”, pe parcursul verii, compania oferă pauze revitalizante de la drum, atât prin confortul oferit în stațiile de alimentare cu carburant, cât și prin calitatea produselor din restaurantul hei și ospitalitatea angajaților săi. Experiențele Rompetrol le asigură clienților energia necesară pentru revenirea la drum și continuarea acestuia către destinațiile dorite.

Mai multe detalii despre Campania de vară a Rompetrol puteți găsi accesând acest link: http://www.rompetrol.ro/pauzadevara/

Citeste mai multe despre: rompetrol, campanie,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate