A vrut sa-i faca o gluma fratelui sau si i-a lasat sotia insarcinata! Povestea incredibila a acestui barbat

Reddit | acum 2 ani 3 luni
A vrut sa-i faca o gluma fratelui sau si i-a lasat sotia insarcinata! Povestea incredibila a acestui barbat

Glumele intre frati pot sa depaseasca uneori limita. In acest caz, s-a intamplat cu siguranta asta!

Un utilizator de pe Reddit pe numele lui Fringe a povestit o farsa pe care i-a facut fratelui sau ce a avut insa urmari neplacute. Fratele sau si-a luat o saptamana de concediu penru ziua lui de nastere pentru a o petrece alaturi de sotia sa, venita special pentru ocazie de la New York acolo unde studiaza.

Fringe a decis sa-i ofere cuplului intimitatea necesara, oferindu-i insa fratelui sau un cadou care credea ca o sa i se para amuzant.

"Avem o tabla in bucatarie unde prindem lucruri cu ace asa ca i-am lasat un bilet in care ii spuneam La Multi Ani, distractie placuta si am infipt si un prezervativ si o hartie de 50 de dolari.

Ca o gluma, am pus 3 piuneze prin prezervativ. Fratele meu este un tip inteligent asa ca m-am gandit ca atunci cand va vedea prezervativul stricat o sa rada si o sa-l arunce. Am crezut gresit.

La putin peste o luna distanta erau si parintii in vizita si fratele meu a facut anuntul. Ne-a spus ca se muta cu sotia lui care este insarcinata. Stiam ca nu vrea sa aiba copii pana la 40 de ani asa ca dupa anunt l-am luat intr-o parte, l-am felicitat si i-am cerut detalii.

Mi-a spus ca nu a fost un copil planificat, dar daca a facut dragoste cu sotia de ziua lui de nastere, prezervativul s-a rupt" incheie povestea Fringe.

Citeste mai multe despre: Reddit,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri