Actrita Jennifer Lawrence, surprinsa cu un barbat cu 21 de ani mai batran

TMZ.com | acum 1 an 5 luni
Actrita Jennifer Lawrence, surprinsa cu un barbat cu 21 de ani mai batran

Actrita cel mai bine platita din lume este intr-o noua relatie.

Jennifer Lawrence are un nou iubit - este vorba despre Darren Aronofsky, directorul filmului "Black Swan". Actrita de 26 de ani a fost surprinsa cu barbatul de 47 de ani saptamana aceasta.

Cei doi au fost fotografiati in timp ce se sarutau si apoi se plimbau de mana prin New York. Cei doi nu au avut nicio incercare de a ascunde faptul ca formeaza un cuplu.

Zvonuri despre o posibila relatie intre cei doi au aparut inca din luna august. Se pare ca apropierea celor doi a inceput odata cu colaborarea pentru noul film al lui Aronofsky, Mother.

Darren Aronofsky are un copil cu actrita Rachel Weisz, cu care a fost intr-o relatie intre 2001 si 2010, pentru ca apoi sa fie logodit cu Brandi-Ann Milbradt. Cei doi s-au despartit in 2015.

 

Citeste mai multe despre: Jennifer Lawrence,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri