Cuplu neasteptat in fotbal! Ea este prezentatoare TV, el un jucator de milioane cu 6 ani mai mic!

The Sun | acum 2 ani 1 luna
Cuplu neasteptat in fotbal! Ea este prezentatoare TV, el un jucator de milioane cu 6 ani mai mic!

Noua senzatie a fotbalului englez a pus mana pe o vedeta TV din aceasta tara.

Jucatorul celor de la Tottenham, Dele Ali, cel care a impresionat in acest sezon la Spurs si are sanse mari sa fie convocat la nationala Angliei pentru Euro, este intr-o relatie cu prezentatoare TV, Ferne McCann.

Ali si McCann, cea care a participat si la versiune britanica a emisiunii "Sunt celebru", s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni intr-un club si sunt nedespartiti de atunci desi el are 19 ani iar ea 25.

The Sun scrie insa ca Ali are indoieli in privinta relatiei dupa ce McCann le-a povestit tuturor prietenilor ei despre el. Jucatorul se teme ca totul devin public prea rapid, mai scrie presa britanica.

 

Citeste mai multe despre: fotbal, Dele Ali,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri