Dovada clara ca unii oameni nu ar trebui sa se urce niciodata la volan! Ce se intampla cand incearca sa faca o parcare laterala banala

Facebook.com | acum 1 an 8 luni
Dovada clara ca unii oameni nu ar trebui sa se urce niciodata la volan! Ce se intampla cand incearca sa faca o parcare laterala banala

Parcarea laterala cand ai spatiu suficient ar trebui sa fie simpla, nu?

Un clip devenit viral pe Facebook arata cum o persoana se chinuie pur si simplu sa faca o parcare laterala simpla, fara nicio sansa de reusita. Dupa mai multe tentative, "soferul" a cedat si a plecat de la fata locului!

Peste 4 milioane de oameni au vazut acest clip in doar 15 ore!

Unul dintre utilizatorii care au comentat la acest clip pune perfect punctul pe i: "Intrebarea care se pune nu este cum de poate fi cineva atat de slab, ci cum a putut sa ajunga sa aiba carnet de conducere?".

 

Citeste mai multe despre: Facebook, parcare,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri