Este poreclit "Arnold din Asia" si a devenit un fenomen! Cum arata barbatul care face 3.000 de abdomene in fiecare zi

Barcroft TV | acum 1 an 5 luni
Este poreclit
  • Este poreclit
  • Este poreclit
  • Este poreclit
  • Este poreclit
  • Este poreclit

Cu 335.000 de fani pe Instagram, Chul Soon este considerat de multi barbatul cu cel mai faimos abdomen din lume!

In urma cu 12 ani, Chul Soon, poreclit "Arnold Schwarzenegger din Asia", era un copil slabut care s-a decis sa devina culturist. Avea doar 57 de kilograme in acel moment!

"Eram tratat cu lipsa de respect. Oamenii se uitau in jos la mine in diferite situatii" spune Chul Soon. Acum a ajuns cunoscut in toata lumea. A lucrat pentru a avea un abdomen perfect, ajungand sa faca si 3.000 de abdomene pe zi!

 

"Acum, de cand am studiam mai mult bodybuiding-ul, petrec mai putin timp facand abdomene si mai mult mancand corect. Inca mai fac exercitii pentru abdomen la fiecare 2 zile intre 30 de minute si o ora" mai spune Soon.

El are un regim bogat in proteine ce include orez, banane, shake-uri cu proteine si suplimente, mancand pana la 1.5kg de pui intr-o zi. Mananca 250 de grame la fiecare 3 ore si plateste aproximativ 450 de euro pe mancare in fiecare luna! Acum cantareste peste 100 de kilograme, lucru care l-a ajutat sa aiba o cariera in modelling si fitness.

Este poreclit

Citeste mai multe despre: Chul Soon, bodybuilding,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri