Joshua si-a ales favoritul! Cu cine tine calaul lui Klitschko in lupta dintre Mayweather si McGregor

Sport Bible | acum 7 luni 1 zi
Joshua si-a ales favoritul! Cu cine tine calaul lui Klitschko in lupta dintre Mayweather si McGregor

Anthony Joshua a dezvaluit totul cu o singura poza!

In ultimele saptamani, de cand meciul a fost anuntat oficial, fanii boxului si cei ai MMA-ului au intrat intr-un disputa totala! La fel si luptatorii din cele 2 sporturi! Acum a venit randul lui Anthony Joshua sa-si dezvaluie favoritul in duelul dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor.

Deloc surprinzator, Joshua merge pe mana boxerului in acest meci, adica pe Mayweather. Britanicul, cel care a cucerit lumea in luna aprilie cand l-a trimis la podea pe Vladimir Klitschko, a postat o poza din fata bazei de antrenament a lui Mayweather.

Joshua a comentat apoi pe seama meciului, criticandu-l pe McGregor pentru atitudinea din conferintele de presa ce au avut loc in Los Angeles, Toronto, New York si Londra. "Nu pot sa spui porcarii unui campion intr-un asemenea mod. Mayweather a pornit de la amatori, oamenii uita ca a pornit de la zero.

Toata lumea si-l aduce aminte pe Mayweather din ultimele 10 lupte care au fost foarte dificile. Dar aici vorbim de divertisment si ei stiu sa promoveze un meci" a spus Joshua.

 

 

It's only right ... AJBXNG / TMT ????

O postare distribuită de Anthony Joshua (@anthony_joshua) pe

 

Citeste mai multe despre: Conor McGregor, Floyd Mayweather, Anthony Joshua,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri