Din ce in ce mai multi romani aleg sa faca asta: Cea mai buna metoda pentru a scapa de aglomeratie:

Sport.ro | acum 5 ani 8 luni
4inmasina.ro

Romanii au prins gustul deplasarilor ieftine, iar acest lucru s-a vazut de1 Mai, atunci cand multi turisti au ales sa plece spre mare impartind masina cu altii.

Din ce in ce mai multi romani aleg sa plece in vacanta folosind platforme de gen "carppoling". Fenomenul este foarte intalnit in Statele Unite si in vestul Europei, acolo unde cateva milioane de turisti folosesc metoda "ocaziei".

Cum functioneaza "ocazia" : In loc sa stai la marginea drumului la " Ia-ma nene", poti alege sa pleci ieftin folosind siteuri precum 4inamasina.ro,. Aici se intalnesc si cei care cauta un drum "spre" cat si cei care pleaca in directia respectiva.

Totul este simplu, te loghezi cu contul de Facebook si cauti ruta sau locul in care vrei sa ajungi. Ulterior se face legatura cu cel care are un astfel de anunt si de aici se "bate palma". In general costurile se impart in mod egal intre cei care se suie in masina.

Foarte important este ca poti sa urmaresti profilul si calificativele celui care ofera locurile libere, astfel incat siguranta ta sa fie pe primul loc.

De 1 Mai romanii au "impartit masina":

Minivacanta de Paste a crescut numarul turistilor spre litoral si de  asemenea si numarul celor care au ales sa plece cu "ocazia"  pe net. Site-uri precum 4inmasina.ro au inregistrat cresteri pentru ofertele de deplasare, iar romanii au preferat sa plece "ieftin si distractiv."

Citeste si: Peste 3 milioane de francezi, sedusi de fenomenul "covoiturage". Care sunt avantajele sale

Citeste mai multe despre: 4inmasina.ro, stiri, fenomen, carpooling,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate