"Este probabil cea mai isteata platforma cu cei mai isteti utilizatori" si este facuta de romani! Uite despre ce este vorba:

DeBarbati | acum 3 ani 5 luni
4inmasina

Acum 2 ani vorbeam despre "Probabil cel mai destept mod de a calatori in vacanta".

Am dat de niste oameni care isi facusera un scop in a-i educa pe romanii care nu erau indiferenti fata de orasul lor, de mediu inconjurator, de buzunarul lor si tot asa.

Ei se numesc 4înmașină si pentru cei care nu stiu este cel mai longeviv serviciu de partajare a mașinii din România.

De atunci si pana acum au trecut prin multe si au invatat enorm despre un fenomen care in afara tarii, in "vestul civilizat", este ceva foarte normal si foarte smart.

Intre timp au optimizat bine platforma pentru 3 tipuri de ecrane, asta inseamna ca nu vei avea nicio problema in a-l accesa de oriunde si se indreapta spre ceea ce numesc ei "cea mai isteață platformă de ride-sharing, cu cei mai isteți utilizatori"

“Am învățat multe de la utilizatorii noștri în ultimii 2 ani. Pentru ei am lansat acest proiect și tot pentru ei îl prezentăm astăzi într-o variantă optimizată. Niciodată nu am avut în minte că putem crea din prima un serviciu la fel de relevant pentru toată lumea, motiv pentru care ne-am adresat si ne vom adresa prioritar celor pe care noi îi numim utilizatori isteți.

Cei care au ințeles din prima care sunt beneficiile acestui nou mod de transport, oameni cărora le pasă de ceilalți, de natură și de oraș, oameni activi care participă la viața comunității din care fac parte, la evenimente culturale, sportive etc.

Utilizatori care stiu că mașinile au fost construite cu 4 sau 5 locuri tocmai pentru a putea transporta 4 sau 5 pasageri. Deodată.

Cu gândul la ei am lansat prima platformă din România cu un inventar online complet (site, aplicație de Facebook, aplicatie mobile) când ni se spunea că la noi nu există destui oameni cu mentalitatea de a împărți mașina.

Am fost aproape de ei, cu servicii de calitate și cu o comunicare targetată și iată ca, doi ani mai târziu, sute de curse se planifică online în fiecare săptămână.

Am folosit toate cunoștințele adunate de la acești utilizatori pentru a le oferi o interfață mai bună, actuală și mai sigură, potrivită comunității pe care au format-o. Iar eforturile noastre nu se vor opri aici.” -  Ioana Proca, Project Manager.

Pentru a sărbători relansarea, 4înmașină oferă plinuri de combustibil șoferilor care își impart mașina cu alți utilizatori, în drum spre mare. Mai multe detalii depre promoție se găsesc AICI

4înmașină este cea mai longevivă comunitate de partajare a mașinii din România, materializată într-o platformă online optimizată pentru laptop, tabletă și telefon mobil.
 

 

Citeste mai multe despre: 4inmasina, ride sharing,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate