Let's do it Romania! Anul acesta voluntarii calatoresc "4 in masina": Cum poti ajunge si tu la cel mai mare eveniment de voluntariat din tara:

DeBarbati | acum 5 ani 3 luni
lets do it romania

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, romanii se vor uni din nou pentru o cauza comuna: curațarea Romaniei de deseuri!

 Hai sa facem curațenie in toata tara, intr-o singura zi! Echipa “Let's Do It, Romania!” a dat startul inscrierilor pentru Marea Curatenie de pe 28 septembrie!

Daca vrei sa participi la cel mai mare proiect de voluntariat din Romania si sa fii parte din schimbare inscrie-te pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la sectiunea “Inscrie-te la curatenie”.

Ce mai e nou anul acesta? Orice voluntar dornic sa participe la campanie poate sa foloseasca in acest an si platforma de carpooling 4inmasina pentru a ajunge in locurile de ecologizare.

Ce inseamna asta? Daca ai masina si vrei sa pleci sa fii parte in proiectul Let's do it Romania, postezi anuntul pe 4inmasina, oferi locurile pe care le ai libere si pentru alti voluntari si astepti sa se umple masina.

Ce urmeaaza dupa? Distractie, cunosti oameni noi, e mult mai eco si faci parte din cea mai mare comunitate de voluntariat din Romania.

Intra pe pagina noastra de Facebook si urmareste anuntul locatiei pe care o vom ecologiza pe 28 septembrie.

4inmasina sustine proiectul Let's Do It Romania!

 

Citeste mai multe despre: 4 in masina, let's do it romania, voluntari, carpool, ocazie,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate