Topul celor mai eleganti barbati din lume:

Mediafax | acum 3 ani 1 luna
elegant

Romeo Beckham, în vârstă de 12 ani, este prezent pentru prima dată în acest clasament faimos şi a reuşit să se situeze cu 21 de locuri mai sus decât tatăl său celebru.

Astfel, Romeo, care a fost, recent, imaginea unei campanii a brandului Burberry, pentru care a primit un onorariu de 45.000 de lire sterline, a ocupat locul al 25-lea în topul GQ al celor mai eleganţi bărbaţi din lume, în timp ce tatăl lui a ocupat locul al 46-lea, informează dailymail.co.uk.

Romeo Beckham

De asemenea, prinţul George a debutat şi el în topul GQ, pe locul al 49-lea, la doar câteva luni după ce pozat pentru un set de fotografii oficiale de Crăciun, realizate la Palatul Kensington.

Bunicul său, prinţul de Wales, Charles, ocupă locul al şaptelea.

Însă primul loc a revenit actorului Eddie Redmayne, protagonistul filmului "The Theory of Everything", un lungmetraj biografic despre viaţa şi cariera astrofizicianului britanic Stephen Hawking.

Benedict Cumberbatch

Pe locul al doilea s-a clasat actorul Benedict Cumberbatch, starul unui alt film biografic recent, "The Imitation Game. Jocul codurilor", o peliculă ce prezintă viaţa şi cariera matematicianului Alan Turing.

Jamie Dornan

Locul al treilea a revenit actorului Jamie Dornan, care va putea fi văzut în curând pe marile ecrane în filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey".

Topul 10 al celor mai eleganţi bărbaţi din lume este completat de rockerul Alex Turner, prezentatorul TV Nick Grimshaw, actorul Idris Elba, prinţul Charles, actorul Douglas Booth, modelul David Gandy şi producătorul David Furnish.

O prezenţă surprinzătoare în acest top este fotbalistul Wayne Rooney, clasat pe locul al 26-lea, iar în primele 50 de poziţii se află şi alţi câţiva bărbaţi celebri britanici, precum cântăreţul David Bowie, clasat pe locul al 15-lea.

Citeste mai multe despre: Romeo Beckham,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri