Jennifer Lawrence e pe 2: TOP 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Mediafax | acum 4 ani 1 luna
Jennifer Lawrence

Shailene Woodley ocupă primul loc în Topul 10 al vedetelor care au generat cele mai multe căutări pe site-ul IMDb - Top 10 Stars -, alcătuit exclusiv din femei în 2014, pentru prima oară în istoria de zece ani a acestui clasament.

Actriţa americană, care s-a remarcat în acest an în filmul SF "Divergent" şi în drama "Sub aceeaşi stea/ The Fault in Our Stars", a înregistrat o ascensiune spectaculoasă în preferinţele internauţilor pasionaţi de filme. În topul din 2013, Shailene Woodley, în vârstă de 23 de ani, a ocupat locul al 64-lea, informează contactmusic.com.

Shailene Woodley

Jennifer Lawrence, care a ocupat primul loc în topul de anul trecut, a coborât în 2014 pe locul al doilea.

Podiumul este completat de actriţa Margot Robbie, vedeta filmului "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", care se află pe locul al treilea.

Scarlett Johansson

Topul 10 este completat de actriţele Emilia Clarke, Scarlett Johansson, Nicola Peltz, Chloe Grace Moretz, Rosamund Pike, Emma Stone şi Eva Green.

Leonardo DiCaprio

Top 10 Stars reprezintă o extensie a topului celor mai populari 100 de actori de film alcătuit de site-ul IMDb. Primul bărbat care apare în topul 100 din 2014 este Leonardo DiCaprio, clasat pe locul al 11-lea.

Top 10 Stars a fost alcătuit pe baza căutărilor efectuate de internauţi pe site-ul IMDb, care are peste 200 de milioane de vizitatori unici în fiecare lună.

Citeste mai multe despre: Shailene Woodley,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate