O romanca este pe locul 3 in topul celor mai frumoase femei din lume! FOTO

DeBarbati | acum 2 ani 6 luni
Cristina Maria Saracut

Cristina Maria Saracut a plecat din Romania cand avea 18 ani, iar acum a ajuns un model foarte cunoscut si apreciat.

Pitesteanca in varsta de 22 de ani ocupa locul 3 in TOP 100 – Cele mai frumoase femei din lume.

 

Acest top a realizat de revista londoneza "Mode Lifestyle Mgazine", iar romanca nostra a reusit sa depaseasca nume mari precum: Scarlett Johansson, Beyonce si Angelina Jolie.

 

Cristina Maria Saracut este o tanara extrem de frumoasa care a cucerit podiumurile. Dimensiunile ei sunt aproape de perfectiune: are o inaltime de 176 de centimetri, iar masuri de: 82 de cm, 60 de cm, 87 de cm. Naturaletea si trasaturile frumoase au facut-o sa devina una dintre cele mai apreciate modele internationale.

 

Modelul a defilat pentru designeri de top din toata lumea si are in CV cele mai mari agentii din lume, printre care RED ModelManagement New York, United Kingdom: First Model Management si Austria HM Models.

 

TOP 100 Mode Lifestyle Magazine

1. Tania Marie Caringi

2. Clara Lee

3. Cristina Maria Saracut

4. Jessica Alba

5. Alessandra Ambrosio

6. Scarlett Johansson

7. Beyonce

8. Candice Swanepoel

9. Adriana Lima

10. Angelina Jolie

Citeste mai multe despre: Cristina Maria Saracut,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri